10 декември 2013

Астродрама II - Венера в Лъв

Какво представлява похвата и първият опит, който направих с него, може да намерите тук . 

Днес представям Венера в Лъв на куспидата на 12 дом, съвпад с Марс, съвпад с Юпитер, квадрат с Плутон, куинконс Луна, куинконс СЛВ.

За съдържанието на въпросите отново използвам ръководните принципи за интерпретация на Хауърд Саспортас, като добавям и някои свои. За принципите на интерпретация - може да погледнете Хауърд Саспортас и Лиз Грийн - Вътрешните планети.В: Какви хора харесваш
О: Завършени индивиди. Онези, за които ти е достатъчен един поглед, за да видиш, че са будни и у тях свети искрицата на божествното начало. Не бих могла да посоча конкретен критерий, който да укаже това. Да, всеки от нас е дете на Слънцето, божествено дете, но с делата си някои хора всеки ден доказват, че не знаят и не осъзнават това. Не ги осъждам, но се отвращавам от тях и просто обръщам поглед към място, където мога да намеря по-красивото или по-красивите.

В: Как влизаш във връзка? Какъв трябва да е мъжът до теб?

О: Трудно влизам във връзка, много даже, защото трудно мога да намеря някой, който да заслужава вниманието ми. Не искам да го разбирате като ненужна претенциозност. Просот съм човек, който в отношенията си дава много и дава най-доброто. Най-красивото винаги е запазено за любимия човек. Естствено, че насреща трябва да имам някой, който осъзнава и оценява какво получава.
Мъжът до мен тряжва да е силен, независим и добре изглеждащ. Трябва да блести като Слънцето ... в духовната и интелектуалната си осъзнатост. Трябва да демонстрира класа и да покаже, че цени истинските жени - мъже, които дори и флиртуват с лесни жени, веднага биват зачерквани от списъка ми. Трябва да е лоялен - мъже, които развиват теории за полигамията, за които имам сведения, че са изневерявали преди, също бързо намират място в черния списък. Защо за всички тези изисквания ли? Защото смятам, че човек трябва да е красив и изискан, дори и когато се забавлява. Няма как нещо да е истински забавно за интелигентен и осъзнат човек, ако то не е красиво. В този ред на мисли, за да демонстрира човек завършена личност, той трябва да се бори за най-доброто и ако времената са такива, че към момента добро няма, с достойнство да изчака трудните времена да преминат, а не да сваля стандартите си. Когато човек е БИЛ качествен и си свали стандартите по някакви причини, рано или късно тръгва надолу. А до себе си, както като партньор, така и като приятели, искам да имам хора, които вървят напред и нагоре, а не назад и надолу. И да, задължително е да е така. 

В: Как изразяваш любовта си?

О: У мен се събужда нещо много поетично и артистично, когато усетя любовта в сърцето си. Подхода ми е доста целеустремен и директен и не обичам да правя крачки назад. Мразя игричките и отлаганията, затова и никога не играя. Когато искам нещо - искам го тук и сега. Колкото и силно да гори желанието ми, рано или късно, ако си играят с мен, то така загасва, че никога повече не се появява. А иначе карам обекта на желанията ми да се почувства специален - както с думи, така и с жестове. Често увенчавам това с директно признание след не много дълъг период от време. По отношение на приятелите ми и всички хора, които обичам - всичко мое е и тяхно, давам им да разберат, че няма нещо, за което да се чувстват некомфортно да ми поискат. Обичам да ги водя на специални, нетрадиционни места и дейности и съм изключително щастлива, когато идеята ми им е допаднала. Обичам да им предоставям неща - както усещания, така и подаръци, които наистина искат с цялото си сърце. Цената няма значение, стига да мога да си го позволя. 

В: Какво е най-ценното в живота?
О: Теб самия и какво ще направиш с живота си.

В: Как постигаш хармония със себе си?
О: Хармонията е нещо, което все още не съм достигнала. Просто се оставям на течението и оставям всичко да догори - защото ако има едно сигурно нещо, това е че един период ще мине и на негово място ще дойде друг, коренно различен. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар