За мен

Здравейте!

Занимавам се с езотерика и окултизъм от 15-годишна като първоначално започнах на шега и в последствие се сблъсках с нещо наистина неочаквано за мен - тези езотерични неща не бяха врели-некипели. Първият ми сблъсък, който ме пренесе в редиците на "вярващите" беше с картите Таро.  Идеята за съществуване на "нещо повече отвъд видимото" винаги ме е вълнувала и е резонирала с мен от най-малка възраст. Мечтателната ми страна винаги е искала да може да замахне с вълшебна пръчица или да отиде на гости на Боговете. Имам и силна прагматична страна, обаче, която надделява и упражнява контрол върху проектите на мистика в мен и иска да види как биха могли да се използват в реалността, в която живеем. Това е и причината да не се обърна към езотеричните познания в по-ранна възраст - защото не намерих доказателства преди това в истиността им.
Митологията и античната история (най-вече римска, както личи от избрания ми никнейм) бяха първите ми сериозни интереси и в контекста на настоящето ми хоби, те не просто помагат, а често се оказват основа на всичко.
Извън еднадесети астрологически дом (разбирайте хобита) съм завършващ студент по право (с целия набор психически отклонения, до които води това), който най-вече цени у хората волята и желанието да се променят и умението им да погледнат с хумор на трудните ситуации.

Няма коментари :

Публикуване на коментар