За блога


Добре дошъл, любопитни читателю,
Започнах да водя този блог през 2011 година. Трябва да кажа, че в неговото писане съм проявла повече постоянство, отколкото в ред други неща. Периоди на голяма активност се  редуват с пероди на огромно затишие, но така е на моята планета, всичко се намира в някакви цикли.
Първоначалната ми цел беше да споделя с широката аудитория "дневникът" ми с всякакви духовни занимания. Бях "новороден" ентусиаст в търсенето на себе си. Скоро време си дадох сметка, че духовността и тези преживявания са толкова лични, колкото и ред други неща в живота, така че тази идея за "дневник" отпадна и бързо беше изместена от друга, по-нова - вместо да споделям пътя и процеса с вас, да споделям техниките, които съм намерила за работещи и резултатите, които по мое наблюдение дават. И до ден днешен това си остава непроменено.
Тук ще намерите доста различни по характера публикации, тъй като самата ми практика е циклична и разнородна като Рачешката ми природа. В коя посока ще духне вятъра, рядко мога да предвидя, но се надявам това да не е голям проблем.
Мога да гарантирам само, че блогът винаги ще остане сборник от пътни знаци и карти за откриване на собствената ви Вселена, ако пожелаете да тръгнете към това приключение. 
Не намирам по-голямо вдъхновение от това, все пак всеки от нас съдържа в себе си цялата Вселена.

Няма коментари :

Публикуване на коментар