Срещи в астрала

Картата ми за тази нощ беше Крал жезли, една дворцова карта, която обозначава най-често личност, а и интуцията ми каза че в случая е точно това и реших да напиша един пост за астралните срещи, смисъла от тях и какво се случва всъщност докато спим.
Докато спим, отиваме в астрала. Учени са установили, че докато човек спи, тялото му олеква с десет грама, твъде вероятно точно десетте грама на душата ни. В астрала е възможно да бъдете всичко и да ви се случи всичко. Това е един паралелен свят, който е изграден от много по-фини енергии и поради този факт, по-лесно може да бъде модериран от физическата реалност. На практика духа на всеки човек има нужда да прекарва известно време в астрала. Астралата може да е доста хаотична и на практика не правило използвана, ако нямаме целенасоченото усилие, в този свят, да се развиваме духовно и да се опитаме да разберем подсъзнанието си, защото чрез подсъзнанието ни, ни говори нашият дух.
Правилно модерирана, астралата може да ни е в помощ в личностното и духовното развитие. Неща, над които би трябвало да работите с месеци или години, за да получите дневно време, във физическия свят, могат да се постигнат за нощ или две в астрала. Лесният начин за постигане и модериране на случаващото се там е просто, преди сън да кажете на подсъзнанието си какво искате да направи, какво искате да се свърши. Може да използвате това, за да получите пророчески сън за конкретно нещо. Може даже да използвате това вместо аларма, ако няколко пъти си кажете, няколко нощи подред "Искам да се събудя в 8 часа", може би с учудване ще установите, че се будите до 10 минути най-късно. Подсъзнанието е това, което управлява човешките биоритми и като цяло, повечето процеси в тялото, така че неговата сила, дори и във физическата реалност, не бива да бъде подценявана.
По отношение на по-трудния начин, който обаче е по-плодотворен, да излезете в астрала на съзнателно ниво - трябва първо да сте се научили да метидирате и да накарате ума си да млъкне и да се съсредоточите върху излизането на духа ви от физическото тяло. Тогава то остава парализирано, до връщането на духа в него. За астрални пътувания от този тип, обаче трябва да имате силна полова чакра и силно трето око и да се занимавате доста активно над уменията ви за концентрация и изобщо съумяването да направите такова нещо.
Естествено, в астрала можем да срещаме и други духове, на други хора. Можем да срещаме и познати и приятели, всъщност. Ако сте достатъчно близки душевно, възможен е един много полезен синтез между вас, извън телата ви, в който да си помагате взаимно при самоусъвършенстването и решението на кармичните проблеми. Това засилва връзката между вас и обмена на енергия в бъдещи взаимни пътувания.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мечовете в любовните въпроси

Пентаклите в любовни въпроси

Кратък преглед на ... Таро на Търсещия