Енергийна вибрация на Трите меча (Таро)


Като карта за тази вечер, над която ще работи подсъзнанието ми, излязоха Три меча. Естествено, при всички случаи ще се вслушам в посланието на астралния ми водач или каквото и да е силата, която ни направлява, но все пак, за да увелича знанията си и да задоволя любопитството си, запитах се какво всъщност представляват тези три меча и как биха действали на чисто енергийно ниво на човека. Няма да навлизам в дълбоки подробности по отношение на това към кои енергии в моя случай ще бъдат прилагани, но просто ... ако случайно сте решили да практикувате метода, който описах в по-долните постинги и ви се паднат Три меча, ето какво трябва да имате предвид:
Като цяло, това е карта, която показва, че загубвате нещо безвъзвратно, то си отива от вас завинаги като енергийно поле или някакво излъчване което имате към хората, или към вселената. То се нулира, откъсва се от съществото ви. Например, ако е една част от етерното ви тяло, в която е закодирана лошата ви карма от минали животи и вие сте се борили и сте направили нужното да балансирате везните на Справедливостта, това е началото на края за тази лоша частичка от вас. Бих твърдяла че това са едни внезапни промени, които могат да се случат за ден-два, веднъж след като са отключени и съществото ви е готово да ги приеме и подобни процеси се управляват от Плутон в наталната ви карта.
Като съвет, мога да кажа, да останете спокойни, при всички случаи и да приемете промяната в себе си, която не е за лошо, защото понякога ни е трудно да се сбогуваме с нещо, което носим в себе си или със себе си, когато сме го носили твърде дълго, дори да е някакъв товар. Помнете че при всичи случаи се стараем да премахнем товара и да се оттървем от лошите енергии около себе си, за да оставим добрите да дишат, да се отключват и да се развиват.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мечовете в любовните въпроси

Пентаклите в любовни въпроси

Кратък преглед на ... Таро на Търсещия