Ретрограден възврат на Юпитер

Реших да направя нещо като акция за благодарност към Вселената в Юпитерианският дух. За да спазите тази прекрасна, надявам се традиция, а и Вселенски закон, не е нужно да имате някакъв конкретен повод. Благодарността за това, което имате ви прави щастливи хора, засилва личната ви вибрация и късмет. С благодарността на ваша страна ще имате повече ... от духовна гледна точка. Благодарността и любовта са основните съставки на празничният дух. Можете да превърнете всеки един ден в празник с правилното мислене. А какво по-хубаво от това? 


Лично за мен, настъпи второто преминаване на транзитния Юпитер през наталния Юпитер за последната година - този път не директен, а ретрограден. Както винаги, сметнах, че е време за равносметка, щом има ретроградие. Така че нека днес равносметката да е по случай това за какво съм благодарна. Тъй като наталният ми Юпитер се намира на четиринадесетия градус от Лъв (13.51), реших да напиша точно 14 причини защо съм благодарна в този момент на Вселената:

1. Благодарна съм, че се намирам в добро материално положение - даваш ми всичко, от което имам нужда в това отношение, а може би дори и има някакъв бонус отгоре. Дори и като си пия сутрешното кафе набързо, не се лъжи, че не съм благодарна - благодарна съм, защото деня ми започва с усещане за топлина и уют.

2. Благодарна съм, че се намирам в добро физическо здраве - И ме научи да почитам, уважавам тялото си като храм, като проявление на Божественото, макар да има недостатъци. С любовта, която изпитвам към него, мотивира ме да променя това, което не харесвам, но за да го направя още по-достойна резиденция за душата си, а не поради ширещата се навсякъде около мен суета.

3. Благодарна съм за семейството, което ми даде, защото макар да сме различни, обичаме се и се поддържаме в трудните моменти, намирам опора у тях. Благодарна съм, че и те са в добро физическо здраве.

4. Благодарна съм за приятелите си, които ми подари, не са тези, за които мечтах, тези, с които мислех да бъда , а са нещо много повече и отношенията ми с тях, много по-красиви и вълнуващи, отколкото съм ги рисувала дори и в най-смелите си мечти.

5. Благодарна съм, че се намеси да ми разбиеш сърцето именно тогава, когато мислех, че повече няма да издържа. Държала съм се за камъче, издънка, за да не попадна в урагана на онази трансформация, която ме превърна именно в човека, който исках да бъда, но не смеех и да мечтая, че ще постигна такъв резултат.

6. Благодарна съм, че ми говориш със смешните ти знаци винаги като те запитам нещо. Понякога ми мълчиш, но вече съм разбрала, че е защото въпроса ми е бил прекалено тъп, така че не се брои. 

7. Благодарна съм, че ме пазиш от глуповатите ми и импулсивни понякога ходове и нещата се стичат така, че да не понеса ужасяващите последствия.

8. Благодарна съм, всъщност, че съм реинкарнирана при такива хубави условия предвид миналите ми прераждания. Ако трябваше да осъждам себе си, със сигурност щеше да бъде по-строго. Явно не само аз вярвам в теб, но и ти вярваш в мен. :)

9. Благодарна съм за всяка птичка, пчеличка, котенце, кученце и всичко останало живо, с което се срещам всеки ден. Чувствам се в единство с тях.

10. Благодарна съм, че имам съзнанието да нарека цялата тази планета мой дом, и да се чувствам така на всяко място, което попадам, а не само в конкретна къща или в конкретна държава.

11. Благодарна съм за всички библиотеки и книжарници на света, за книжарниците особено много като мога да си купя нещо от тях. Но и абстрактната идея ми стига, казвам го, за да сме наясно.

12. За висшето си образование също съм благодарна - че влязох, и че почти го завърших и че в повечето време е забавно.

13. Благодарна съм, че ме посвети и този живот в знанията за планетите, движението им и всички луди неща, с които се занимавам.

14. Благодарна съм, че през повечето време ми спестяваш усилието да се занимавам със слабохарактерни, безволеви хора, тъй като добре знаеш, не са ми сред най-любимите. :D

БЛА-ГО-ДА-РЯ, ВСЕЛЕНО!!!! И ТОЛКОВА ДА Е ЦЯЛ ЖИВОТ, ПАК СТИГА!!
Коментари

Популярни публикации от този блог

Мечовете в любовните въпроси

Пентаклите в любовни въпроси

Кратък преглед на ... Таро на Търсещия