Френска любовна подредба

Това е една подредба, която намерих в англоговорящите форуми. Според хората, които я предоставят във форума, е била използвана още в Средновековието за проверка на потенциални партньори за женитба в близкото бъдеще. В днешни времена би било по-добре да я прилагаме, за да проверим  кога ще се появи следващият ни партньор. Това не е някаква дълбока, психологическа подредба за голямо вникване в себе си, но я намирам за забавна и мисля, че би била чудесна за някакво парти, например, като едно по-интересно и нестандартно забавление. 
Използва се само от хора, които не са обвързани и имат някакви намерения към конкретен човек, или просто търсят човек до себе си без да имат предвид никой конкретен човек.

Има три важни карти, за които трябва да следите в подредбата; Крал чаши (сигнификатор на мъжа), Кралица чаши (сигнификатор на жената) и 9 чаши - сигнификатор на връзката, на момента в който Кралят и Кралицата се харесат.

Картите се разбъркват и се делят на три купчинки (на око, не е нужно да са равни) като: Купчинката най-в ляво определя време на събитията от 0 до 2 месеца; купчинката в средата - време на развитие на събитията от 3 до 7 месеца, а купчинката в дясно - 8 - 12 месеца.


Хващаме първата купчинка и търсим сигнификаторите си в нея. В най-добрият случай би трябвало да намерим сигнификаторите в една и съща купчинка. Ако сигнификаторите са разделени в различни купчинки, защо се намират там подлежи на тълкуване от гадателя. Да намерим всички сигнификатори в едната купчинка би означавало, че мъжът и жената се познават или ще се запознаят и горе-долу по това време ще се влюбят един в друг. Ако например Дамата чаши се намира в първата купчинка, заедно с 9-те чаши, но Кралят е в някоя от другите две, то тогава Дамата (ако гледате на нея) е готова за връзка, но все още не познава краля. Ако Дамата е във втората купчинка, да кажем, а Кралят е в първата, това означава, че тя познава Кралят, но не го оценява правилно и не му е дала шанс. Има и още вариации, но оставям тълкуването им на вашата интуиция.

Освен положението на сигнификаторите в купчинките, важни са и други карти: две карти ПРЕДИ сигнфиикатора и следващите две карти СЛЕД сигнификатора. Опционално, може да увеличите броя на картите - например да вземате предвид трите карти преди сигнификатора и трите карти след сигнификатора:

- Картите преди Кралят Чаши показват неговия характер, начина му на действие, обстоятелствата около него. Картите след Краля чаши показват как ще се държи той с Дамата като я срещне.
- Първите две карти преди дамата показват как тя би реагирала спрямо Краля чаши и идеята да има връзка с него. Картите след нея - как ще се чувства в самата връзка и какво ще мисли за нея
-Картите преди 9 чаши показват обстоятелствата, при които Кралят и Дамата се срещат, а картите след нея - как ще се развие връзката в последствие.

Успех и не взимайте твърде насериозно нещата!! :P
Източник: Aeclectic

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мечовете в любовните въпроси

Пентаклите в любовни въпроси

Кратък преглед на ... Таро на Търсещия